Talet är klart

Hej bloggisen!

Nu har jag fixat hela mitt tal och fjollat mig igenom det ett x antal gånger. Det går inte att hålla ett tal om Fredric och sedan öva på det inför honom! Hahah, ren omöjlighet. Får öva lite på rasten imorgon istället, och sedan får det gå som det går 🙂 Nu är det iallafall nattidags, och jag bloggar för Fredric med som redan sussar i sängen.

Godnatt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • tänk dig att man slog ihop Seth och Ryan så dom blev 1 människa, perfekt 😀 ellerhur! du verkar dock hittat den enda som skulle kunna vara bättre..

    jag känner bara: VARTFAN ÄR MIN FREDRIC !?!?!?!?!

    hahaahha:D puss på bra blogg 😀

    2009-11-12 01:41:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!