Hiss & Diss

Mys
Mitt favoritord är mys! Jag älskar allt som har med mys att göra. Godis, film, sängar, soffor, pussar, levande ljus, fredagskvällar osv. Mys är det bästa som finns!

Att gå upp i vikt
Ja, jag lär väl vara den första som någonsin skriver det men seriöst, jag har gått upp något kg nu under hösten då jag alltid brukade gå överallt förut men det är lite svårt att göra det här, haha. Iallafall, och nu sitter alla mina jeans som förut alltid varit för stora som en smäck! Det är asbra! Och dessutom kommer inga klagomål om att min ryggrad syns så allt är på topp. MER FIKA ÅT FOLKET!


Bas i ipoden
Det värsta som finns måste väl ändå vara när det är jättehög bas i en låt så att man inte kan ha den på hög volym i ipoden utan att hoppa till och få blinkreflexer vid varje dunk! Nej bajs på det.

Pendeltiderna på kvällarna
Varför går dom bara en gång i halvtimmen på kvällarna för! Jag vill ha 4 över tåget, NUUU!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack för en underbar blogg! Kan du ge några tips hur man får en sån snygg kropp som du har ?

  2009-11-12 22:51:27
  Svara
 • jag älskar att du hissar att gå upp i vikt!
  MER KAKOR ÅT FOLKET!

  H 2009-11-12 19:12:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!