Det är onsdag

Hej på er!

Nu är jag äntligen hemma. Phuu, vilken dag! Först var det skola i två timmar och sedan åkte jag, Emma och Elina in till stan. Där letade de efter klänningar och jag köpte massa ”nödvändigt”. Så idag har jag köpte nödvändiga saker för 900 spänn. Det sved lite kan jag säga att lägga så mycket pengar på sånt tråk men nu behöver jag ju inte göra det på ett tag iallafall. Fast egentligen, okejdå, det är inte SÅ synd om mig efter som att hälften var typ underkläder och vid det här laget tror jag att ni vet lika väl som mig hur mycket jag ÄLSKAR att köpa underkläder… hahha. Efter shoppingen åkte jag till Rådmansgatan och mötte upp Julia för en fika. Efter ett tag kom även våra pojkvänner förbi och sedan var det dags för mig att åka hem.

Ska försöka skynda mig med att skriva klart mitt tal och sånt nu så att jag hinner hem till Fredric ikväll som det är tänkt! Vi hörs snart, ska även försöka skriva mitt ”plugg-inlägg”!


Hahaha, Elinas fossingar 😀


SötEmma!


Julia vid fikan 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!