Svar på tal – Kuratorn?

Jennifer:

Varför går du hos kuratorn? :p

Svar: I grunden för hantering av stress och panikångest, men det blir mycket prat om annat också. Flytten och sånt tillexempel. När jag hade mitt första möte där var det för att jag hade fått en panikångest attack. Det betyder att man har en slags sjukdom som gör så att man kan få panik i vissa situationer. Man börjar hyperventilera, skaka, och jag får starka instingkter att springa där ifrån osv. Så då var jag där en gång för att prata om det, men sedan har det bara fortsatt med att vi pratar om massa saker som händer. Det är faktiskt superskönt och hjälper mig jätte mycket! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • vem var din bästa kompis i Falun ? tjej / kille !
  typ av dom som gick på din skola eller något!

  Bra blogg!

  / Linnea

  2009-11-19 16:55:03
  Svara
 • panikångest attack , det har jag också;(

  2009-11-10 00:23:24
  Svara
 • Prövar Svar funktionen! HIHI

  SV: Vadå sno? 🙂

  Fredric Färholt 2009-11-09 18:58:33 http://fredricfarholt.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!