9 November

Goodmooorniiiingg!

Nu är jag pigg och glad! Eller, skippa det där med pigg. Annars så! Nu ska jag och Fredric ner och äta lite frukost och sedan bär det väl iväg till skolan. Slutar 5 idag, och då har jag kuratortid direkt och sedan ska jag och Fredric in till stan och köpa lite nödvändiga grejer! (se: Underkläder, deo mm) Men jag ska mobilblogga lite iallafall hade jag tänkt. Så vi hörs väl under dagen! PUSSSSSSS


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Varför går du hos kuratorn? :p

    Jennifer 2009-11-09 16:53:18
    Svara
  • Jag älskar verkligen din blogg kände dig inte där du bodde här i falun men du verkar vara en sjukt underbar och snäll person kramar <3:D

    Rebecca 2009-11-09 14:59:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!