Lyx/Budget – Puder

Lyx

Cliniques löspuder! Det är det pudret jag använder mig av och det är verkligen fantastiskt! Det är ju lite dyrare än många andra puder men det är verkligen en investering! Jag fick mitt i julas och det är mer än hälften kvar! Seriöst, dehär pudret funkar som magi!
Pris: 249:-

Mellan

Isadoras puder. Det var det jag använde innan jag började med mitt löspuder. Det funkar prima. Dock får man pudra på ett par gånger under dagen och det tar slut ganska snabbt.
Pris: 69:-

Budget

Tror alla kommer få en liten chock nu men, H&Ms egna puder. Mitt puder tog slut en gång då det var lite dåligt med cash i Fannys plånbok (se: satt och räknade enkronor) och då fick jag lov att nöja mig med H&Ms då det var det billigaste jag hittade och det funkade faktiskt bra! Det är iallafall prisvärt och är helt okej när man inte har pengar eller vill ha dem till annat. OBS: Detta betyder INTE att H&Ms foundation är okej.. usch!
Pris: 49:-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad har du för färg på cliniques puder ?

  Asså typ 03 translucent eller 05 nånting ? 😀

  prickigsvamp 2010-08-19 15:17:27 http://prickigsvamp.blogg.se/
  Svara
 • Hej hej, bara en fråga jag har inte testat hm:s foundation men…vad är det för "dåligt" med den??

  2010-04-09 08:21:24
  Svara
 • vart kan man köpa cliniques löspuder? och håller det bra ? med det menar jag om det håller sig hela dagen på huden och inte så att ansiktet blir flammigt, att det inte går bort lite här och var.
  DIN BLOGG ÄGER! 😀

  johanna 2009-11-08 22:13:19
  Svara
 • Vad har du för typsnitt på rubrikerna? 🙂
  kram

  K E L L I 2009-11-08 21:57:47 http://kellsi.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!