Jagärbraboken – Självförtroendetips

Många har frågat hur jag har kunnat få så pass bra självförtroende som jag har – här kommer mitt absolut bästa självförtroendetips.

JAGÄRBRABOKEN:

Fungerar lite som en dagbok men man peppar sig själv istället för att skriva ner vad man gjort under dagen. Man fyller alltså i den varje kväll. Det går till så att man ska skriva ungefär tre punkter under tre olika rubriker. Rubrikerna är ”Bra idag”, ”Tack för” och ”Hjälp mig med”. De betyder:

Bra idag – Här skriver du ner 3 saker som du har gjort bra under dagen. Tex: ”Jag var snäll när jag bjöd **** på fika” eller ”Jag var duktig när jag pluggade 4 timmar”. Detta är den viktigaste rubriken!

Tack för – Här skriver du ner 3 saker du är tacksam för. Kan vara allt från en person, någon egenskap hos dig själv eller något som hänt!

Hjälp mig med – Här skriver du ner 3 saker som du känner dig osäker på att du kommer klara. Tex: Hjälp mig att plugga ordentligt till matteprovet och se till att jag inte gör sånt jag inte ska”.

Det kan verka töntigt och som att det inte funkar men jag lovar, det funkar! Man skaffar sig en bra självkänsla och ett starkt självförtroende helt på egen hand utan någon bekräftelse eller liknande. Fixa en bok och ge det ett försök, jag lovar att det är värt det! 🙂

Här kan ni se min från idag som exempel:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tjena Fredriksbrud!
    Diggar grejen totalt, jobbar bland annat med att lära folk liknande saker. Du borde se till så att Fredric lär sig sånt ;D
    Keep it up!

    Robin Håård 2009-11-09 20:52:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!