Bara min Bubbis

Hejsan!

Sitter här med Fredric bakom mig och Gyllene Tider på Spotify. Uuunderbart. Har spenderat en supermysig dag med Dan på stan, usch vad jag har saknat honom! Han är en såndär som jag behöver för att veta vem jag själv är. En del av mig med andra ord! Vi gick iallafall runt och kollade affärer, lägger upp vad jag köpte senare, och sedan tog vi en fika på Espresso House. Så hann han även träffa Fredric en snabbis! 🙂 Tycker det är skönt ju fler av mina Falukompisar han träffar, för då fattar han liksom… varför jag är som jag är! Hahaha.

Här kommer lite bilder, så ska ni få annat snart också 🙂


Vi hittade en fin skjorta till Bubbis!


<3


Fake


Verklighet


Fika!


Fanny heter jag ja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • han är sjukt snygg, din bubbis! 🙂

    :) 2009-11-07 22:00:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!