Svar på frågestunden!

hej! grym blogg.
hur gammal var du när du hade din första kärlek?
och vad är ditt bästa minne med din första kärlek?
Jag var 14 år, och jag minns faktiskt inte bästa minnet.. var länge sen!

hur har du råd till att shoppa så mycket som du gör?
Jag jobbar och sparar (hhrrmmm…)

och vad är diitt bästa minne med danielle berglund?
mycket bra blogg
Oj! Den var svår. Vi gjorde mycket kul, men måste nog säga när vi spelade in ”Smala ben och stora pattar”.

Och favoritfilm?
Du är grym, Fanny! 🙂 Kram på dig!
Ahhhh neeeej! Ni får inte fråga sånt! Det är som att be en Shopaholic vilken av sina väskor hon tycker mest om! Jag ÄLSKAR filmer, men det får nog faktiskt fortfarande bli Tristan och Isolde. Ingenting slår den filmen!

vad anser du om skvallerbloggar?
Det beror väl på vad dom handlar om, men jag älskar falubloggarna!

När ska du bjuda ner alla gamla kära söbare?
Det finns planer för det på sportlovet 🙂

skulle inte du vilja ha en syster? asså att du fortfarande har Jonatan som din bror men att du har en syster du kan dela allt med eller är du nöjd? 🙂
Njaaa, jag har nog med Mamma, haha! Vet vilket jäkla tjaffs det blir över grejer där, hade aldrig orkat dubbelt. Sen har jag ju Fredric.. han är typ som en syster! HAHAHAHA

hur många har du pussat på samma dag, killar dårå..
Oh guuuuuud. Det är sånthär jag inte har koll på! 2… 3 kanske? Eller, fast om vi pratar om bokstavliga PUSSAR så slog jag nog ett världsrekord på falukalaset! Haha

favorit ämne?
I skolan? Svenska är nog den som känns mest kul att gå på!

kan du inte berätta vad som är sämst och bäst med Stockholm respektive Falun? 🙂
Det är inte lika mycket skitsnack i Stockholm, det är nästan ingen som vet vem jag är här än och det är sååååå skönt. Plus att det händer lite mer! Falun är bäst för att alla mina underbara vänner finns där plus att det är kul när det händer saker som tex falukalaset och man träffar ALLA man känner på samma kväll! Dåligt med Stockholm är att det är så långt överallt och dåligt med Falun är väl att alla snackar om allt.

Vad tycker du om sånna du har bråkat med förut? Typ Linnea Nyberg, Elin Wigelius och Patricia Wingqvist?
underbar bloggggg!
Oojj. Jag har ingenting emot varken Linnea eller Elin. Det vli ”bråkade” om var bara supertöntiga grejer och båda dom två verkar supergulliga. Patricia har jag inget uttalande om! Hahaha. Tycker att andra har det så det blir klart!

Vad tycker du om följande personer:
– Erik Svantesson
– Gabrielle Ericsson
– Kajsa Sund
Älsker din blogg, helt undarbar, bäst i Sverige! Kram <3
Erik är nog den personen jag känner som är mest musikalisk! Han är så jäkla bra! Supergullig kille också. Gabbi är också jätte snäll, och Kajsa känner jag inte så bra längre. Var bättre kompis med henne när jag var liten om man säger så!

hur stor ”bloggerska” är du egentligen? :O
din blogg är hursomhelst väldigt bra <3 🙂
Jag ser verkligen inte mig själv som ”stor”. Det finns tusentals tjejer som är större än mig! Jag bloggar för att det är kul och för att jag sparar mitt liv. Att det är så pass många som läser gör det bara dubbelt så roligt och gör mig mer motiverad.

hur många besökare har du?:)
Mellan 500 och 600 unika om dagen 🙂

vad tycker du om att bellablogg blev bjuden till blogawards och inte du?
Som jag sagt vet jag knappt vem bellablogg är men är inte hennes blogg myycket större än min? Så det var väl förståeligt!

Vad gör du och Fredrik när ni umgås ? 🙂
Oj! När vi umgås bara vi så… shit, allt! Film, spel, bygger kojor, pratar om saker och ting, bakar osv. Det finns inga gränser för vad vi kan hitta på!

Hejsan , Hur gammal är Fredric? 🙂
Han är 16 år precis som mig 🙂

känner du att du har blivit beroende av Fredric?
Haha njaaa. Jag känner mig väl lite ensam utan honom. Sover inte lika bra utan honom och sånt. Men inte annars!

ska du och fredric fira jul tillsammans, ni gör ju lixom allt tillsammans?!
Haha ja visst gör vi mycket tillsammans men jul tycker jag att man firar med familjen! Jag är så förälskad i julen så jag hade ärligt talat inte orkat med min kärlek till honom också! HAHAHA.

Hejsan! Jag tycker mycket om ditt hår, och jag undrar om man ungefär vill klippa sig som dej, hur kan man säga att man vill ha det? 🙂 och din färg är lite blont men ändå¨lite mörkbrunt ja du vet, är de värt att typ göra någon färgning av håret eller slinga det mm ? 🙂 ps. jag har blont hår.
Det viktigaste är väl att aldrig färga det! Lägg lite försiktiga slingor istället och försök att behålla längderna så mycket som det går bara 🙂

Jag älskar ditt hår , har ungefär samma hårfärg, kanske lite mörkare.. Men problemet är att jag har lockigt hår så jag får stå och platta det hela tiden.. 🙁
Har du så rakt hår som på alla bilder eller plattar du det varje morgon ? 😀
Superbra blogg <3
Jag har spikrakt och har inte plattat det på flera år (förutom när jag sovit med toffs och vill ha rakt)

Har du några tips om hur man får håret platt om man har plattat håret men det blir lockigt igen?
Faktiskt inte :/ Har aldrig haft problemet själv så..

vad använder du för hårprodukter? 😀
Osis volympuder, silkesdroppar, hårinpackning så ofta jag kan, Proffs torrshampoo!

när jag kommer hem från skolan så går jag alltid och ta massa kakor och trycker i mej mm. fast jag inte ens vill det så gör jag det och man får bara mer och mer mage.. hur kan man göra för att bli mer hälsosam och må bra, vad kan man äta på en hel dag ? 🙂
Haha, det är precis samma sak som jag gör… Men jag brukar se till att ha annat hemma! Yougurth, mackor eller liknande och verkligen sätta mig och äta. Annars går man och småäter sedan för att man blir hungrig!

När började du med p-piller och vad äter du för några?
Har du gått upp i vikt av dom eller haft humörsvägningar?
Jag började för kanske 3 månader sen och jag äter Neovletta. Funkar super enligt mig men Fredric skriker !HUMÖRSVÄNGNINGAR!!!!!” här bakom mig… haha. Vikten har däremot inte förändrats men däremot fick jag jättedåligt självförtroende i början och KÄNDE mig tjock. Dock har vikten inte förändrats.

Vad äter du under en dag? 😉
Frukost, massa skit, lunch, mer skit, middag, SÅ MYCKET SKIT JAG FÅR I MIG. 🙂

Hej! tänker du ta nya influensan vaccinet?:)
Nej det tror jag inte. Har aldrig varit rädd för sjukdomen och fattar inte vad alla fjollar sig över ärligt talat 😛 En sak om man är gammal eller har en sjukdom, men jag är frisk och ung så jag tycker inte att det känns så lockande att spruta in sjukdomen i mig! Nej tack!

Vilken skola skulle du valt om du hade bott kvar i Falun? 🙂
Falufri! Tycker fortfarande att det är lite tråkigt att jag inte kunde gå där :/

Vad vill du jobba med senare i livet? 😛
Advokat!

vad har du tänkt göra efter du har tagit studenten?
Ta ett år ledigt för att jobba och resa och sedan plugga vidare 🙂

Du går väl på Jensen Norra? Hade tänkt börja där så kan du berätta hur nöjd du är, för och nackdelar med skolan, om du skulle rekomendera någon att börja där och lite sånt? =)
Ja jag går där! Det är en superbra skola om man vill satsa. Man lär sig supermycket och det är skönt med halvadagarna men visst kan det vara lite stressigt ibland. Men det är faktiskt roligt ändå! Läs mer här.

Om man gjort slut med någon, och den personen blir jätteledsen osv, och skickar sms där det står saker som ”jag klarar mig inte utan dig” ”mår hur dåligt som helst, vet inte vad jag ska ta mig till” osv.. Vad tycker du att man ska säga? Eller asså, ah..
Usch, sånt är jobbigt. Och tro mig, jag vet! (lite självgod sådär). Antingen kan du köra på nåt elakt som jag brukar göra. Typ ”Du vill väl ändå inte vara tillsammans med någon som inte vill vara tillsammans med dig?”. Fast säga det på ett snälla sätt. Men det bästa är att förklara för honom varför du inte vill vara tillsammans med honom och sedan fråga honom vad han tycker att du ska göra. Good luck!

Hittade din blogg för en slump och har sedan en vecka varit fast vid att läsa den. Min fråga till dig : Du ser alltid så glad och lycklig ut på alla bilderna, är ditt liv väldigt bra eller har du som alla andra dåliga dagar. Och isånnafall, hur handskas du med dem? Några tips så man mår bättre?
Ja, jag har ett väldigt bra liv men visst har jag sämre dagar. Det brukar hjälpa med lite pojkvänstid eller ett seriemarathon!

Jag har vädligt svårt för att få en bra bild på mej själv, ex när jag ler när jag gör de med och visar tänderna ser de fejk ut och ja när jag ler vanligt utan att jag visar tänderna så ser munnen liten och konstig ut, överläppen lite liten oc ingen bra smilemun liksom. vad kan jag göra för att de ska se bra ut på bilderna hur kan jag stå osv? 🙂
När du ska le med tänderna kan det hjälpa att trycka fram tungan emot baksidan av tänderna. Inte så att den syns bara. Då brukar det se mer äkta ut. Annars brukar det funka att bara inte tänka på att någon tar kort. Alltså, det är svårt att säga för alla har sitt eget smile. Du kommer lära sig ditt tillslut! Exprimentera 🙂

vilken affär brukar du köpa ditt smink?
Det är ju olika beroende på vilket smink det är!

när du använder ditt puder från clinique vad har du för ”redskap” då?
En ganska hård borste från Make up store

Vad har du för deo? haha, knäpp fråga kanske men i alla fall! om du inte vet så skutta iväg och kolla.
Nivea – Dubble Effect!

vad andvänder du för smink? (Vilket märke osv…?)
Jätte bra blogg!!
Mac foundation, Clinique puder, Isadora Solpuder, make up store rouge, Lancome ögonskugga (vit), Lancome svart och vit kajal, Maybelline mascara!

var har du köppt din foundation borste och för hur mycket? finns dom på tex. lindex, kicks? =)
På make up store och den kostade runt 300 kronor

vet du någon sida där man kan kolla på gamla gossip girl avsnitt? 🙂
Japp, här!

vilken mobil har du?
Samsung touch! Funkar super

vad ska du önska dig i julklapp?
Det kommer upp på bloggen senare 🙂

bästa låten genom tiderna?
When the children cry – White Lion!

hur långt bort från pendeln är det till ditt hus?
5 minuter att gå kanske 🙂

hur många våningar har ditt hus?
4!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hahahaha vem fan undrar vad du tkr om mig 😮

  btw, bra blogg!

  Kajsa sund 2009-11-08 20:59:08
  Svara
 • Hahahaha vem fan undrar vad du tkr om mig 😮

  btw, bra blogg!

  Kajsa sund 2009-11-08 20:58:08
  Svara
 • angående ditt svar om Svininfluensan. du säjer att du inte behöver oroa dig bara för att du är ung och frisk men bara så du vet så är anledningen till att de gör en massvaccination är att det är just UNGA OCH FRISKA ungdomar/vuxna som dött av det

  2009-11-07 22:42:15
  Svara
 • Fattar du inte att om du blir sjuk så kan du smitta andra?? Om di vaccinerar dig riskerar du inte att göra någon annan sjuk! Kram

  2009-11-06 17:33:45
  Svara
 • gillar verkligen din blogg, eller läs (älskar) haha aja allt känns så äkta eller vad man ska säga

  ellen 2009-11-06 15:57:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!