Fredagkväll

Heeejsan!

Jag och Fredric var ner till Norrviken Centrum och köpte lite godis och mat! Julia och Christopher kunde inte komma ikväll så nu ska vi träffa lite andra människor som Fredric är och möter nu. Jag var tvungen att blogga! Haha. Men nu ska jag gå ner, vi hörs väl innan läggdags skulle jag tro! PUSS


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • JAG DIGGAR DIG! du är inte lika fjollig som alla andra bloggerskor som posar sönder på varenda foto. kort sagt, man kan läsa din blogg utan att vilja strypa dig 😀

    Angelika 2009-11-06 21:04:58
    Svara
  • JAG DIGGAR DIG! du är inte lika fjollig som alla andra bloggerskor som posar sönder på varenda foto. kort sagt, man kan läsa din blogg utan att vilja strypa dig 😀

    2009-11-06 21:04:32
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!