Slutrush

Heloj!

Sitter här och väljer ut frågor att svara på nu, det mesta kommer med men inte allt! Då vet vi hur det blir (tar en månad innan ni får alla svar). Dessutom vet ni sedan innan att jag inte svarar på sexfrågor osv så sorry girls, haha. Men mycket är med så nu får ni väl se till att fråga det sista nu innan av avslutar den!

update: Hoppar in i duschen nu och när jag är klar avslutar jag frågestunden! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag håller med Tilda ! 🙂

    Emilia 2009-11-05 20:41:15 http://emilialarssonnn.blogg.se/
    Svara
  • Måste bara säga att jag älskar din blogg! Den är verkligen kul att läsa. Du verkar som en jätte trevlig och rolig person dessutom! Fortsätt precis så som du gör, din blogg är verkligen värd att läsas! 🙂

    Tilda såklart! 2009-11-05 20:30:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!