Höstrusk!

Hejsvej!

Huu vilket väder det är ute. Jag börjar fatta att det är så många deprimerade i sverige vid den här tiden. Skulle ju till stan idag men vädret har helt enkelt dragit ner mig för mycket. Jag längtade bara hem efter min säng och ville absolut inte alls springa runt på gatorna i stan. Plus att jag inte får tag på Fredric eftersom att tydligen så ligger hela Comviq nere just nu? Aja.

Den här eftermiddagen och kvällen tänkte jag kombinera mys och plugg. Lite dator, någon film, kanske baka eller liknande med lite plugg inbakat i det! Har som mål att skriva klart min naturkunskap idag, och om jag orkar mer efter det så skriver jag väl lite på mitt tal eller kikar igenom matten.

Det har hänt en jätterolig grej som jag ska berätta också, men det kommer lite senare 🙂


Kul väder….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!