Eftermiddagsmys

Hej på er!

Sitter här med en nygjord Chailatte/te och läser lite bloggar. Eftermiddags mys! Ska snart skriva lite på min Naturkunskap och sedan åka hem till Fredric där jag ska spendera kvällen och natten. Vi har nämligen 3 månader idag! Det känns som sjuukt mycket mer men så är det!

Såg nu att jag hade läsarrekord i förrgår! Hela 568 olika personer hittade in här på bloggen. Sjukt kul! Dåligt av mig att jag bloggat så dåligt de två sista dagarna bara. Men nu har jag fixat en ny mus och kopplat bort min tv som skärm så nu ska det väl bli nemas problemas tror jag 🙂 Nåja, åter till bloggläsandet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • lika data:P

  2009-11-03 16:55:55
  Svara
 • Gillar din blogg! Jag försöker göra en snygg design på min egen blogg, men det funkar verkligen inte! kan inte du göra ett inlägg där du visar hur man fixar en egen design? 😀

  Hanna 2009-11-03 15:46:41
  Svara
 • grattiiiis! 😀

  2009-11-03 15:40:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!