Match like me

Heeej!

Jag hade ett par planerade inlägg tills ikväll men nu är jag så jäkla trött så nu tänker jag gå och lägga mig. Ville sova för en timme sen men var tvungen att äta middag först. Dessutom så är min dator inkopplad i tv’n så allt är lite… jobbigt stort (?) just nu, haha. Men vi hörs väl imorgon! Då börjar ju skolan förresten (ta livet av mig). Antagligen vaknar jag tidigt och då hörs vi innan men annars slutar jag ju vid lunch. PUSS!

Letade någonting till det här linnet igår… Found the perfect match!

HAHAHAHAHAHAHAHA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • jag hoppas du driver för det där var riktigt fult?!
  du har ju sjukt fina kläder och sjukt fin stil så??????

  pappabetalaar.blogg.se

  erica 2009-11-02 13:02:03 http://pappabetalaar.blogg.se/
  Svara
 • vad heter fredriksblogg ?

  2009-11-02 07:30:42
  Svara
 • jag måste säga att jag älskar din blogg , väldigt unik och otrligt rolig att läsa, ett plus att du har sådan fin stil och otroligt fina bilder!:D

  2009-11-01 21:42:56 http://naasra.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!