Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Singapore dag 8

Hejdär!

Min sista natt här, imorgon eftermiddag/kväll åker jag hemåt igen. En 17 timmars resa helt ensam, låter kul va? Haha. Fast det kommer gå prima för jag kommer veta att för varje minut som går så kommer jag närmare och närmare min Fredric. Usch vad jag saknar honom nu… har tänkt hela dagen på lördagen som kommer nu då jag ska ligga i hans famn och mysa hela dagen. Ska även ringa mamma och be henne köpa tunnbröd och köttbullar, för nu saknar jag svensk mat! Men iallafall,

Nu ska jag berätta lite om dagen. Direkt när vi vaknade satte vi på oss kläder och drog iväg till Sentosa. Där låg vi på stranden ett tag innan molnen drog över och vi inte fick bada för det var blixtvarning? Mindre nice. Så vi åkte tillbaka in emot stan, en snabbis hem och bytte om och tog sedan en taxi till Little India och Mustafa. Där köptes det mängder med godis, filmer och annat. Äckligt billigt alltså! Vi ska antagligen dit en snabbis imorgon också. Glömde ju köpa Mamma Mia!

När vi kom hem var det två filmer och maaassvis med godis som gällde. Supermysigt. Sedan kom Fridas pappa hem med varin röd ros åt oss! Jätte gulligt, så då blev vi glada 🙂 haha. Sedan åt vi middag på ett mexikanskt ställe och nu ligger vi här i sängen, redo att sova. Morgondagen kommer nog gå för snabbt skulle jag tro. Ska åka härifrån runt 6 (11 på förmiddagen svensk tid) och innan det ska vi hinna åka till Mustafa, jag ska packa min väska vilket kommer ta sin lilla tid, jag måste duscha och tvätta håret osv, osv. Så vi får se hur det blir med bloggningen imorgon. Men något ska jag väl klara av att slänga in. Nu ska jag faktiskt försöka sova, lång dag imorgon.

Ha det fint!


Bidrar till en najsig bild sådär på morgonkvisten!


Sedan råkade jag och Frida hitta något som kallades ”godisavdelningen” 😮


Mustafa Centre


Fick även med mig några filmer, parfymer, hörlurar och en Desperate Housewivesbox (för 200kr!!!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • I think youve made some truly interesting points. Not too many people would actually think about this the way you just did. Im really impressed that theres so much about this subject thats been uncovered and you did it so well, with so much class. Good one you, man! Really great stuff here. <a href="//legosforgirls.info/

    Legos for Girls 2010-10-31 06:48:31 http://legosforgirls.info/
    Svara
  • Heej, din blogg är SUPER och du är inte en sån jobbig divig tjej som bryr sig om ifall det är smutsigt där o där o där du är en vanlig tjej som är snäll och bloggar ofta och den är bara så och jag tycker att du och fredric passar perfekt ni är gulliga tsm och jag hoppas att ni har det lyckligt tillsammans förevigt 😀

    2009-10-29 23:57:04 http://hmandy.blogg.se/
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand