Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Singapore dag 7

Hej på er söta läsare, vänner och familj!

Nu ska vi snart sova för imorgon blir det stranden som gäller! Mysimys. Men först ska jag väl berätta lite om dagen. Det var meningen att vi skulle åka till stranden som vi ska åka till imorgon idag, men när vi vaknade så spöregnade det så vi sov vidare och slöade oss istället tills vi kom fram till att åka till Vivo City (eller vad det nu hette) som är ett shoppingcenter som ligger lite längre bort. Där hittade vi många bra affärer men framförallt en annan, och större, Forever 21. Då jag blev så besviken så jag ville spotta på marken (det är förbjudet i Singapore) när vi var inne på den förra och det sög så hade jag inte så höga förväntningar. Men det var asbra! Kanske inte fullt så bra som i New York men det är liksom en annan grej. Så där gick jag, åter igen med 1000 plagg på armarna så tillslut kom det fram en som jobbade där och frågade om jag behövde en shoppingbag! Haha. Det tackade jag självklart ja till och genast blev allt mycket bekvämare. Sedan satte jag en ”inte över 1000 kr gräns” och den höll jag duktigt. Men 6 plagg fick jag med mig minsann!

Sedan blev vi trötta i benen och åkte hem ett tag, och sedan så var det dags för lite med shopping och middag. Då åkte vi till Little India och en slags supermarket som hette Mustafa och det var det häftigaste jag någonsin sett shoppingväg. Det fanns ALLT från parfymer, mobiler och filmer till godis, kryddor och grönsaker. Och allt var superbilligt! Helt sjukt. Så dit ska vi imorgon igen och shoppalossens! Mmm 🙂 Sedan åt vi på en Indiskrestaurang som var supergod. Lite allt möjligt hamnade i magen!

Men nej, nu ska vi sova för imorgon blir det tidigt, här kommer lite bilder!


Inne på Forever 21


Min fina shoppingbag! Hehehe


.. och så lite fula bilder från middagen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • After reading this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this post together. Once again I find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it! <a href="//legosforgirls.info/

    Legos for Girls 2010-10-31 07:36:37 http://legosforgirls.info/
    Svara
  • Jag ahr skickat jättemånga sms, ringt och allt sånt! :O Du verkar tydligen inte få något på din mobil. Mitt internet funkar heller, därför jag itne kan logga in på msn. :/

    Fredric 2009-10-29 16:32:38
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind