Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Singapore dag 4

Hej på er boys and girls!

Nu kom vi precis hem. Tidigt va?! Ja, jämfört med de andra ”kvällarna” som blivit mornar. Men shit vad kul vi har haft! Men första kvällen var sjukt mycket bättre ställen än andra. Iallafall! Igår gick först jag och frida och åt middag på ett Foodcourtställe och sedan tog vi en taxi till Clark Quay och mötte först upp Justus och Gerald och satt med dem och pratade någon timme eller två, efter det mötte vi upp dom andra och gick till en klubb som hette Zirca. Där var vi sedan ett tag innan tiden drog iväg och vi var tvungna att gå, och säga hejdå eftersom att dom skulle åka hem idag. Det var lite sorgligt måste jag säga. Stört att träffa några och lära känna dem, och sedan säga hejdå och veta att man antagligen aldrig träffas igen! Men vi klarade det iallfall! Haha. Mest kommer vi nog sakna Nachos som vi kallade honom! Hahaha. Men nu har vi bestämmt med honom att vi ska åka till Cypern och hälsa på honom! Haha.

Iallafall. Imorse när vi vaknade tog vi på oss kläder och sedan åkte vi iväg och åt brunch på Hard Rock Café. Mumms! Efter det gjorde vi manikyr, pedikyr och allt det som hörde till och sedan blev det lite shopping. Hittade en nytt shoppingcenter (finns 100000) där det var lite mer ”sakgrejer” men som var jättebilligt!

Nu på kvällen har jag, Frida, Fridas pappa och två av hans kompisar varit ute och ätit Thailänsk mat. Det var så starkt så vi började gråta och drickan smakade det mamma brukar ge mig när jag har magsjuka och hon vill att jag ska spy. Men det var gott ändå! Hahaha. Ikväll blir det luuungt. Vi ska inte lämna lägenheten mer så! Haha. Vi får se vad vi hittar på 🙂 Här kommer lite bilder!


Jaaaag vid middagen igår!


Och Frida var glad med sin dricka!


Vår glamorösa middag!


Väntar på killarna vid Clarc Quay


Det här blev dessvärre gårkvällens sista bild, men väldigt fin var den! Hahaha


Pedikyr


Manikyr 🙂


Vi åkte till en strand och gick runt lite. Så jäkla härligt vid havet!


Frida envisades med att vi skulle stå så det blåste bakifrån, och då skulle jag bevisa att det inte blev så bra…


Fula fötter.


En mumsig milkshake!


Jag och Frida innan middagen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vi vill ha videoinlägg! 😀

    2009-10-28 20:23:29
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind