Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Singapore dag 3

Hello!

Shit, nu är jag helt inne i engelskan, haha. Har just pratat med både mamma, pappa och älsklingen i telefon så jag saknar dem, men jag har det nice här ändå må jag säga! Det finns bara ett ord att beskriva kvällen igår och dagen idag med. Och det ordet är random. Nu tänker jag ta det från början här… haha

Igår när vi gjort oss i ordning åkte vi iväg till en jätte fin indisk restaurang där vi åt middag, jätte gott men starkt! Efter det åkte vi på nattsafari med halloween-tema och jag och Frida blev inte lite rädda… hahaha. Jag trodde allvarligt att jag skulle kissa på mig. Iallafall! Efter det var det meningen att vi skulle hem, men då åkte vi förbi en känd bar som heter Raffles, så vi stannade där för att kika lite. Efter några minuter kommer massa killar fram och frågar om vi vill följa med dem och fira deras kompis som fyllde år. Efter ett tag sa vi ja och hade en av dom bästa kvällarna i våra liv. Shit vad kul vi hade alltså! Men tillslut rann tiden iväg utan att vi visste det och så åkte vi hem och soooov. Hur skönt som helst.

Vi vaknade imorse av att Fridas pappa stekt pannkakor och bacon, och då blev det fart upp. Efter det drog vi ner till poolen för en heldag där men efter några minuter så smsade två av killarna från igårkväll och frågade om vi ville äta lunch med dem. Det ville vi så vi gjorde oss iordning och tog en taxi till Chinatown där vi mötte dem. Där åt vi lunch, och efter det tog vi en taxi och köpte glass och gick runt och försökte lära dem svenska… haha. Supertrevliga killar det där.

Men nu är vi iallafall hemma igen och ska (när vi orkar) göra oss iordning lite och dra ut. Här kommer bilder från igårkväll och dagen idag 🙂

Jag älskar dig Fredric, det är det enda ingen någonsin kommer kunna ta ifrån dig. <3


Innan middagen igår 🙂


Frida bakar nanbröd!


Och så var det jag!


Nice pose


Huuuuu  🙁


I kön till tåget


Hihihi 🙂


Våra minutrar vid poolen idag!


Gerald och Justus!


Fanny är på G


Turkisk glass, mums!


Jag slickar glass från Fridas klänning….


Ja, så kan det gå när man heter Fanny!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind