Singapore dag 1 & 2

Hej på er sötisar!

Nu ska det bli ett riktigt inlägg med bilder och allt! Vi kom upp från poolen för ett litet tag sedan bara, solen tar sjuuukt mycket här! Jag skrattar liksom åt mig själv för hur blek jag var i morse? Superskönt med lite färg och vila då vi shoppade hela dagen igår. Vad som köptes då kommer upp på bloggen senare. Det är verkligen underbart här! Det är sjuuuukt varmt, och då menar jag sjukt varmt. Igår var det svårt att andas men idag fläktar det lite mer. Sedan bor Fridas pappa i världens underbaraste lägenhet! Den är sjukt fin och inte tala om utsikten… phu! Så här trivs vi prima! Dessutom är shoppingen också av det bästa jag vart med om så här finns faktiskt inte så mycket alls att klaga på om jag ska vara ärlig! Haha.

Igår shoppade vi ju då som sagt, och sedan när jag och Frida kom tillbaka till lägenheten så fick vi inte upp dörren, och hennes pappa jobbade så vi gick ner till poolen och satte oss i varsin solstol.. och somnade bums. Vaknade av att han stod där och skrattade åt oss! Haha. Sedan gjorde vi oss iordning lite och drog iväg och åt middag. Revbensspjäll som var supergott, men ta mitt tips och ät det inte på restaurang. Något komplicerat.

Just nu sitter vår klass och har Naturkunskap, så jag kunde faktiskt inte trivas bättre! Haha! Ha det så kul på idrotten i eftermiddag hörni 😉 Jag och Frida gjorde nämligen vårt svettpass i solen idag. Något mer behagligt och definifivt roligare resultat. Frida får inte in bilderna på sin dator så hon ska låna min nu och blogga, sedan ska vi göra oss iordning inför kvällen och lite fotning av gårdagens shopping. Sedan ikväll blir det mer shopping och mat! klockan är ju 20 i 5 på eftermiddagen här så jag ligger lite före.

Hoppas att ni har det bra hemma i Sverige! Här får ni lite bilder så hörs vi senare ikväll 🙂 Ni kan även läsa Fridas blogg där det säkert är andra bilder och andra händelser med..! (se: Allt fult som jag inte lägger ut.. haha) 


Efter 10 och en halv timme på ett plan, kom vi äntligen fram till Bangkok!


Där väntade vi i två timmar på vårt plan. (se: Satt omringade av stirrande indier)


Frida var gladis och sötis!


På väg till shoppingen


På väg hem från shoppingen


Sedan började vi bli lite trötta… haha


En utsiktsbild från balkongen… mmm!


Haha bleka jävel! Nog med att jag kanske inte var sådär blek.. men illa var det!


Nicebajs


Steker loss


Fridiis


Fördelen med att bo på 22 våningen, haha. Och så dagens fråga: Hur fasiken kan jag få en bikinilinje på ryggen när jag inte har bikinin när jag solar ryggen?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • åh vad jag oxå vill sola å va brun!
    älskar verkligen solen!
    men bikinilinjien kan ju vara när du badar i salt vatten (om du nu gör det). 🙂

    hanna 2009-10-29 19:48:04 http://h-laarssonn.devote.se
    Svara
  • härligt!

    2009-10-26 11:54:57
    Svara
  • såg ju inte fel ut =O

    g 2009-10-24 11:56:39
    Svara
  • fy tusan vad härligt!

    e 2009-10-24 10:26:24 http://elinochmatildas.blogg.se/
    Svara
  • för att när du har bikinin på dig ex när du badar , så tar ju solen på ryggen även om du inte ligger/sitter å solar (=

    hanna=) 2009-10-23 21:04:31
    Svara
  • men du har ju på dig bikinin på dig när du badar och man blir lättare brun i vattnet? kanske… 🙂

    2009-10-23 16:37:41
    Svara
  • kan ju varit ifrån när du hade den vita klänningen på dig?

    2009-10-23 15:33:58
    Svara
  • jag vet varför 😀
    troligtvis har du haft det förut när du solat? pigmenten lixom sparar och har lättare att bli bruna där det vart brunt förut. ja hade lixom baddräkt på ryggen fast jag slutat med de för länge sen

    2009-10-23 12:53:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!