Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svar på mini-frågestunden

Heej Fanny ! Jag undrar hur länge du har bott i Stockholm. Jag har blivit väldigt inspererad av dig ! du är verkligen en av mina idoler ! / Maja :)PS. kolla gärna in min blogg , skulle betyda SÅ mkt för mig ! <33 Svar: Åh tack! 🙂 Jag flyttade hit i början på sommaren men har bott här i Stockholm sedan slutet på juli/början på augusti! 🙂 om det skulle visa sig att du var gravid, skulle du göra abort eller behålla barnet då? ( jag vet att du äter p-piller men du fattar 🙂 några tips på julklappar man kan ge till, syskon (kille och tjej), mamma, pappa , pojkvän ja du vet? 🙂 saknar inte du din familj lite när du är med fredric så mycket som du är, tror du inte att dom vill vara med dig mer ensam? (inget mot fredric) Svar: Jag skulle göra abort nu eftersom att jag bara är 16 år och knappt kan ta hand om mig själv. Jag skulle aldrig aldrig klara av en bebis också, jag är ju fortfarande barn i mina egna ögon! Fast jag vill ha en bebis och längtar tills jag blir äldre och kan ta hand om en! 🙂 Svar på frågan om julklappar kommer närmare jul, det inlägget är redan planerat! Det med min familj, njae. Jag tror inte att dom märker så jätte stor skillnad. Men kanske, vem vet!vad använder du för jacka, använder du fortfarande skinnjackan, och ska du ha den röda som du hade förra året i år igen? :p Svar: Jag använder fortfarande mina skinnjackor men ska köpa en ny inför vintern så fort jag hittar någon jag vill ha! 🙂tips på vad man ska göra när man glider isär?:( jag och en kompis glider isär. och vi var bästa kompisar ! :/ snälla svara. Åh sånt är så svårt, vet precis vad du menar. Ibland går det faktiskt inte att göra något åt det, man glider bara ifrån varann eftersom att en eller båda förändras helt enkelt. Men om du vill försöka så är det alltid ett bra sätt att prata om det och ringa och fråga om kompisen vill träffas! Ta tag i det!bra tips på ett lyckat förhållande:)?Att kunna lita på varann. Jag kan vara mig själv med Fredric och skäms inte över någonting alls, och det gör allt så mycket roligare. Vad skulle vi vara utan våra barnsliga beteenden och störda påhitt liksom? Jag och Fredric har pratat om allt från vårt bajs till saker jag inte ens kan skriva i bloggen! Hahaha. Man ska älska varann för den man är, och inte bry sig så mycket om vad andra tycker. Men det absolut bästa tipset förutom det som är lite enklare att fixa är nog att hitta på mycket tillsammans! Umgås med vänner ihop, shoppa, åk iväg någonstans, gå en promenad, gå på bio osv.. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind