Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mini-spadags!

Alltså herregud, jag är helt förälskad i mitt rum! Jag stormtrivs och det känns i hjärtat när jag måste lämna det. Har haft en helt underbart mysig kväll här nu. Allt har varit perfekt och jag har sagt till Fredric att jag älskar honom och pussat på honom minst 100 gånger! Jag har smålampor och levande ljus tända så det mysbelysning här inne, tv’n står på utan ljud, musik spelas tyst, rummet är superstädat, Fredric sitter bakom mig och pluggar och jag sitter och bara myser med bloggning, läsa andra bloggar och har kollat massa kläder för inspiration inför storshoppingen i Singapore. Till och med min säng känns dubbelt så mysig fast det inte alls är någon skillnad på den!

Helt perfekt kväll med andra ord. Nu blir det lite mini-spa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind