Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ikea – Ett underbart tidsfördriv

Helloj!

Tiden går så fort på Ikea, men jag älskar verkligen att vara där! Man har alltid något nytt och fint med sig hem, och oftast så är det faktiskt roligare att komma hem med en ny inredningsdetalj än ett linne. Nu är det iallafall lördagkväll och jag har det superskönt. Håller på och grejar i mitt rum och nu har det verkligen hänt något, och sjukt bra blir det! Nu känns det som MITT RUM igen och inte som nåt jäkla möbelupplag. Det jag däremot inte förstår är att det faktiskt fick mig att ”längta hem” lite. Jag älskade mitt rum i Falun, och nu kommer grejerna upp här och då kan jag inte hjälpa att jag tycker att det känns lite konstigt. Fast jag har det finare i det här rummet nu är vad jag någonsin hade i Falun! Åh, nu vill jag fortsätta! Vi hörs alldeles strax!


Ikeamat! <3


Mammi och PappiBaby and I


Fredric visade vilken säng han hade när han var liten!


Dom hade plockat fram julgrejerna! Gissa vem som blev helt galen och fortfarande sjunger julsånger..? 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind