Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Förbannad och grinig, hatar allt

Vifta med händerna fjortis!

Ja tjenareeee, jag är på fruktansvärt dåligt humör så det är inte kul att vara en av mina nära. Fräst ifrån till både vänner, mamma och pojkvän minsann och i skolan bröt jag ihop eftersom att jag är så jäkla stressad. Jag vill bara bli klar med gymnasiet NU. Jaja, iallafall. Idag ska jag plugga hela kvällen, kul va?

Nu snackar Fredric skit om Söb också, så nu är jag ännu surare. Hehe. Ja, nu ska jag plugga som sagt. Ska skriva ett inlägg om Jensen för dig som ville det lite senare, så får vi se om jag kan hitta på nåt annat också men det blir nog mest fokus på mitt plugg och Fredrics blogg.

Puss!

JÄVLA MISSLYCKADE FJORTISJÄVEL!!!!!!!!
(självförtroendet… hahahahah)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du trodde den där fredric var en bra kille men nu börjar jag få onda tankar…
  Det är bäst du läxar upp pojken, detta tolereras EJ!

  söblover 2009-10-14 22:14:26
  Svara
 • vad heter fredrics blogg? 🙂

  2009-10-14 21:04:43
  Svara
 • hahah död åt fredric, söb var den bästa tiden i mitt liv…

  BB 2009-10-14 19:38:26
  Svara
 • Oh förstår EXAKT hur du känner!

  NERIKSSON 2009-10-14 19:06:17 http://neriksson.blogg.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind