Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svar på tal – Vart jobbar jag?

Anonym om MTI – Mycket tråkigt inlägg:

vart jobbar du?
vad gör man där?
hur fick du jobbet?

Svar: Jag jobbar på Blomsterpassagen i gallerian Fältöversten som ligger på Karlaplan/Östermalm. Som ni vet så jobbade jag ju i en blomsterbutik i Falun så det var inte allt för svårt att få jobbet eftersom att jag redan kan alla grunder. Så dom behövde extrapersonal och jag fick jobbet! I Falun stod jag bara i kassan och gjorde någon tulpanbukett ibland men nu gör jag allt. Kassan, sköter blommorna, buketter osv. Eftersom att vi är så få som jobbar varje dag (2 eller 3) så var jag helt enkelt tvungen att kunna allt och så började jag öva och insåg att jag faktiskt kunde bra så idag har jag faktiskt sålt några stora buketter som jag gjorde och alla kunder blev jättenöjda! *stolt* hehe. Har även med mig massa snitt hem nu så jag och Fredric ska snart sätta oss och göra buketter så jag lär mig ännu bättre!

Jag trivs faktiskt mycket bättre på det här jobbet än vad jag gjorde på mitt förra. Inte det att jag inte tyckte om mitt förra, det här känns bara ännu bättre. Tror att det är för att jag känner mig säkrare på allt och för att vi är så få som jobbar, inte 5-7 som förut. Det blir så mycket då och mycket slötid. Nu har man något att göra hela tiden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand