Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MTI – Mycket tråkigt inlägg

Morrn,

Nu har jag lite småbråttom till jobbet så kan inte skriva allt för långt idag heller. Idag jobbar jag 12 till 4 så det är inte allt för länge! efter det ska jag och Fredric plugga lite och så får vi se vart vi kommer hålla till. Men nu ska jag leta reda på min jobbarväst som jag inte vet vart jag lagt och dricka upp min mjölk. Men vi hörs när jag är klar hörni, pusssssss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag undrar om du kan visa hru du fixar olika frisyrer i ditt hår tex när du gör flätan vid håret och ex. när du drar en bit av håret bakåt och fäster som du brukar ha ditt hår ibland. hur åfr du håret att sitta sådär. och sen undrar jag alltså jag är ganska blond och vill ha som dina hårfärg alltså lite bruna slingor som du har kan man säga. vad ksa man göra för att få de ? 🙂

  Ronja 2009-10-11 15:38:48
  Svara
 • Hejsan 🙂 jag har en fråga och då undrar jag om du kan visa hru du gör dina designer så de blir så bra ex. när du tar ut en bild på dej och tar en annan bakgrund till den bilden än vad de va när du tog den.

  Ronja 2009-10-11 15:19:33
  Svara
 • vad jobbar du med?

  NERIKSSON 2009-10-11 14:27:31 http://neriksson.blogg.se/
  Svara
 • vart jobbar du?
  vad gör man där?
  hur fick du jobbet?

  2009-10-11 13:27:49
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind