Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Många saker samtidigt!

I’m home!

Fredric kom och mötte mig vid jobbet och sedan så åkte vi hit och åt och nu är han uppe med min käre bror och jag sitter här och bloggar/beställer skolfoton/ spelar idolspelet. Tur att jag är tjej och kan göra så många saker samtidigt! Hihi.

Sedan tänkte jag bara ta upp en lite kul grej.

Anonym om :

vad har hänt?
Lova att svara på det när du kommer tillbaka.

Jag tror att det här måste vara den dummaste kommentar jag någonsin fått! Hahaha. Det står att det är privat och så kommer frågan ”Vad har hänt? LOVA att svara när du kommer tillbaka” vadå lova?! Hahaha. Jag skrev ju att det var privat av en anledning. Så jäkla dumt… hahahah

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind