Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svar på tal – Frida & Fanny

Anonym om Jag sökte dig och fann mitt hjärta:

jag undrar om du skulle kunna förklara lite mer om din och din kompis resa till singapor och så, vem hon är och en massa sånt! 😀
vill verkligen vet!

Ha det bäst!

Svar: Det kommer massa frågor om Frida så jag antar att jag får ta och svara. Frida går i min klass så vi träffades första gången när vi båda började på Jensen i augusti. I början var jag med typ alla förutom Frida, sen vet jag inte vad som hände men vi hamnade bredvid varann i skolan en dag och så började vi prata och så ledde det ena till det andra och nu är det ju som det är 🙂 Folk brukar säga att vi är som gjorda för varandra och det är nog sant för vi är sjukt lika. Inte på ett dåligt utan på ett bra sätt!

När det gäller resan så hände allt lite snabbt! Fridas pappa bor i Singapore så det har varit bestämmt sedan länge att hon skulle dit. Så satt jag här vi datorn och bloggade en kväll när jag fick ett sms från Frida som lydde ”Fanny!!!”, jag frågade vad det var och då skrev hon ”Vill du följa med mig till Singapore?”. Jag började skratta och frågade min pappa på skoj för jag visste redan att han skulle säga nej men så sa han ja! Jag blev jätte chockad och hippsvipps så var biljetten bokad och allt bestämt. Det ska bli sjukt kul och vi har så stört mycket grejer som vi ska hinna med! Längtaaaaar

Iallafall. Frida är bäst, och jag är sjukt glad att jag träffat henne! 🙂


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • du har verkligen ett perfekt liv, du är lyckligt lottad fanny.

    2009-10-09 23:07:10
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand