Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mobilblogg: bussen.

43161ec1f90eb4c724eba3b5e7bd5e1b.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: bussen. Hej på er! Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Jag och fredric hade inte bråttom för en gångs skull imorse så jag tänkte att jag inte skulle förstöra det med att sätta mig och blogga så det fick bli en mobilblogg! Efter skolan idag kommer jag inte hem direkt. Det ska pluggas till provet imorgon och om jag hinner även in till stan. Men nej nu blir jag yr av att sitta här och skriva, vi hörs framåt eftermiddagen! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind