Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Läs mer på spotify.com

Hej alla bloggläsare!

Nu kom jag nyss hem och sitter här och funderar över vad jag ska blogga om idag. Matteprovet gick helt åt h*lvete, men men. Det var inte bara jag som satt och stönade och skrek ”MEN ÅÅÅH!” så. Efter var det meningen att jag skulle in till stan men jag orkade inte idag så jag satte mig på pendeln och åkte hem istället! Nu hade jag tänkt ta det lite lungt ett tag och sedan när Fredric har slutat kommer han hit och pluggar med mig. That’s the schema for idag! Yes box. Men nu hade jag tänkt läsa lite bloggar så vi hörs snart. Puss


I miss you Cajsi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind