Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

2 veckor

Åhhhh, idag är det två veckor kvar tills jag och Fridis åker till Singapore! Om EXAKT två veckor sitter vi på planet till Bangkok och käkar godis! Underbart! Utan den resan i huvudet vet jag inte hur jag skulle klara av all den här stressen och allt plugg nu. Jag vet att jag har det framför mig och för varje prov och inlämning jag gör så kommer det närmare! Vi kommer ha så sjuuukt kul med allt vi ska göra! Och exakt vad det blir får ni reda på senare… 😉 WIE!

Och eftersom att Fridas blogg är allt för henne och hon verkligen kämpar med den dag och natt så tycker jag att ni får kika in där nu!
hehehe

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind