Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Värdelösa Naturkunskap

Hej!

Nu har jag pluggat i två timmar, duktig Fanny! Struntade i Gossip Girl för jag tyckte att matten och naturkunskapen var viktigare. Inte likt mig! Haha. Nu har jag iallafall lite mer koll på matten och har suttit och funderat på vad jag skulle kunna göra med min naturkunskapslärare som plågar oss med sånahär äckligt idiotiska, svåra och värdelösa prov. Yes! För ärligt talat bryr jag mig inte ett shit om K-organismer, eutrofa sjöar, näringssalter och allt det där jag ska behöva trycka in i mitt stackars huvud tills på fredag.

Nej, nu har jag tyckt synd om mig själv så det räcker! Nästa: Städning.


Jag måste alltid äta när jag pluggar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind