Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

What happens when it stops?

Nu är jag inne!

Haha. Pappa fick komma hem och släppa in mig. Jag har inte riktigt vant mig med dehär som kallas nycklar än! Har haft kod till min dörr så länge jag kan minnas och varken behövt tänka på att låsa när jag går eller låsa upp när jag kommer hem. Men men, någon gång ska man väl lära sig hur man använder en nyckel också!

Idag åkte jag och Frida iväg till Jensen Västra eftersom att det finns en kinarestaurang där som vårt matkort funkar på… hehe. Det var gott! Sedan lyckades jag ta mig hem därifrån helt ensam! Gud vad duktig jag är. Men sedan gick det ju som det gick när jag kom hem också… Nu ska jag iallafall:

Städa upp i mitt rum

Blogga

Leta reda på en viktig lapp jag lyckats tappa bort

Så ja, så kommer min eftermiddag se ut. Vi hörs snart!


Såhär ser det ut i Stockholm idag! Hösten börjar verkligen komma..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind