Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu ska det bloggas lite

Hemma babes!

Efter en mycket intressant resa kan jag lova, haha. Det blåste äckligt mycket så vågorna var gigantiska och det slutade med att en hel våg slog in i båtehn och rätt över mig. Så satt jag där som en blöt hund, hahaha. Men vi åkte hem till Farmor och så kunde jag byta om där och sedan var jag glad igen!

Nu är jag iallafall hemma och lär sova om ett litet tag då jag går förmiddag den här veckan! Nice för pluggandet, nice för bloggen, och nice för hjärnan. Det enda det inte är nice för är sömnen då det alltid blir för få timmar sömn när jag börjar klockan 8.

Men nej, först ska jag blogga lite!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand