Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

11.24 – Hem till Fredric efter idrotten

Tjena mittbena!

Nu är jag hemma hos Fredric. Vi hade boxning på idrotten idag och boxningshallen ligger typ 50 meter här ifrån så jag drog hit efter och duschade och så här istället för där! Nu ska vi ut i köket och äta lite och sedan ska jag hjälpa segfisen med packningen.

Justja, det har jag ju glömt att berätta! Jag, Fredric och min familj åker ner till Västkusten över helgen och myser 🙂 Lär inte bli så bra väder så det blir en helg med film, spel och mys. Tillskillnad från hans landställe så har jag ju faktiskt teckning på mitt så självklart blir det fortfarande bloggning fast jag är där, precis som i sommras!

Nej nu är jag hungrig, vi höreeeees!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind