Hiss & Diss

Gossip Girl
Jag måste faktiskt hissa Gossip Girl för att det är en sån underbar serie som gör mig glad! Den har verkligen allt!

Buss 516
Ja, säger väl kanske inte er så mycket men det är bussen som går direkt till min skola på mornarna och sena eftermiddagarna. Jag kan alltså bara ta den antingen till skolan eller hem ifrån skolan eftersom att jag går halvdagar men gud va skönt det är att ta den. Hiss!

Höst
Gud, jag älskar hösten och allt som hör till. Mörkret, myset, kläderna, kylan, stämningen osv. Hösten är en bra åstid och det gör mig lycklig att tänka på att den riktiga höstmånaden Oktober börjar om bara några dagar!

Historiauppgifter
Jag tycker att historia är svårt och nu när jag precis blev klar men en historiauppsats och fick mvg på den så tyckte jag att det var lungt för ett tag. Men icke sa nicke, eller icke sa Fischer för nu har vi fått en ny som snart ska vara klar. Sluta historiastressa mig!

Statistiklögner
Jag tycker verkligen att det är pinsamt med folk som ljuger om sin statistik. Varför? Det måste ju vara jobbigt att vara rädd för att någon ska se den? Och varför ljuga från början? Fattar inte grejen.

Gymnasiepressen
Ni som fortfarande är kvar i grunskolan, njut! Visst måste jag erkänna att Gymnasiet är roligare, men det är sjukt mycket hårdare! Varenda liten frånvaro är en stor grej och är man sjuk en dag så hamnar man efter sen. Man får inte heller ta ledigt någon gång, då blir det skolk och det är mycket större uppgifter som kommer oftare. Gymnasiet är kul, men njut av högstadiet med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!