Internetshopping

Har fått önskemål om att jag ska skriva om bra internetshopping. Jag är alldeles för feg för att beställa ifrån någon osäker och okänd sida så här får ni mina förslag där jag vet att det blir bra! När det gäller nätshopping är utbudet såklart obegränsat men här är mina favoriter!

 Nelly
Ja, det finns väl antagligen ingen som inte vet va nelly.com är för sida? Sveriges största nätshop om jag inte uppfattat det fel. Tycker det är sjukt bra och dom har så mycket olika sorters kläder och märken och varierade priser. Favorit!

 Style by stars
Hur söta ääääär inte klänningarna?! Och till sjukt bra priser dessutom! Säker och bra sida, me like.

 Modekungen
En mindre nätshop men dom har sjukt fina kläder verkligen! Eller, det beror väl på vad man har för klädsmak. Men om det är typ ”Fannysommaren2009stilen” så finns det inte bättre! Om inte annat så har dom jättefina bilder 🙂

H&M
Ja, H&M är liksom H&M. Men jag tycker fortfarande om arr handla ifrån dem via internet. Kläderna kommer ut tidigare där än i butik så man kan vara först med dem plus att det finns ett större utbud.

Forever 21
Jag måste ju faktiskt lägga till Forever 21. Personligen så vågar jag inte beställa därifrån eftersom att kostnaderna kan bli enorma med tull osv då de inte finns i Sverige men drömma kan man alltid 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Glöm inte asos.com :)<3

    Yrsa 2009-09-25 17:51:27
    Svara
  • tack så jätte mycket fanny för tipsen!!!!
    ÄLSKAR VÄRKLIGEN DIN BLOGG!!!
    kraam

    nöjd och belåten 2009-09-24 21:11:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!