Förbättringar

Nu sitter jag här och tänker på massa djupa grejer som jag vanligtvis gör när det regnar. Jag är stolt. Över mig själv.

När jag flyttade ifrån Falun så lovade jag mig själv en massa saker, och jag har hållt allt. Jag lovade mig själv att sluta med allt sorts skitsnack, verkligen fortsätta satsa på skolan, vara försiktig med vem jag litar på, inte göra nåt dumt och bara vara mig själv. Jag ville inte på något sätt riskera att samma sak skulle hända här som i Falun. Jag har verkligen lyckats med allt dedär.

Jag var orolig när jag skulle flytta. Jag var orolig över att jag skulle sakna Falun så mycket att jag skulle vara där varje helg och bryta ihop men om sanningen ska fram, så saknar jag inte Falun överhuvudtaget. Inte alls. Jag drar mig för att åka dit och har skjutit upp det i 3 månader nu. Jag vill inte, för jag vet bara hur dåligt det stället får mig att må. Jag tänkte kanske inte så mycket på det förut när jag bodde där men jag märkte det efter ett tag här när jag kände hur mycket bättre jag mår i Stockholm. Det kändes som att hitta rätt.

Det är självklart att jag saknar alla mina vänner, och mina minnen. Men verkligen inte själva… Falun. Nej, det kan gott vara. Jag förstod verkligen inte hur illa det var förän jag flyttade där ifrån. Och bra var väl det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • I had fun understanding this post. I want to see more on this subject.. Thanks for writing this nice article.. In Any Case, I’m going to sign to your rss and I wish you write great articles again soon.

    stop smoking hypnotists 2010-10-31 17:16:46 http://mindpowerdesigns.com
    Svara
  • Im not going to say what everyone else has already said, but I do want to comment on your knowledge of the topic. Youre truly well-informed. I cant believe how much of this I just wasnt aware of. Thank you for bringing more information to this topic for me. Im truly grateful and really impressed. <a href="//legosforgirls.info/

    Legos for Girls 2010-10-31 09:38:11 http://legosforgirls.info/
    Svara
  • Men finare bild på falu-kortet

    2009-09-25 22:55:43
    Svara
  • Du ska veta att du iallafall är saknad här! Men endå härligt att höra att du har det bra ,fanny! 🙂

    2009-09-24 19:43:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!