Packad och klar… nu saknas bara.. Fredric?

Packad och klar, och då är han typ inte hemma…? Haha. Suck, killar……

Vad ska jag hitta på för kul nu då? 😀 Funderar på att typ städa eller nåt såntdär som jag borde göra fast jag aldrig orkar! Haha. Ska kolla på schemat vad jag har imorgon så jag vet vad jag ska ha med mig för böcker till Fredric också eftersom att jag sover där inatt. Ganska nice med den sovmorgonen imorgon! Det tar mig nämligen typ 5 minuter att gå från Fredric till skolan, istället för en timme som det tar hemifrån mig! Haha.

Hörs innan jag drar! (:

update:

Nej nu drar jag! Hörs hemifrån Fredric sen (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hatar din mobil.

    Fredric 2009-08-31 20:31:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!