Hej jag har damp, stackars pojkvän

Helloj!

Nu sitter jag äntligen hemma hos Fredric. Våra mobiler fick inte tag i varann så jag satt där borta i regnet på Odenplan och kände mig övergiven. Sedan när han väl hittade mig så fick jag damp och började skrika och springa ifrån honom. Det gick så pass långt att jag tog tunnelbanan till S:t.Eriksplan och började gå emot Karlberg och sa att jag skulle hem. Stackars kille säger jag bara. Sen blev han ledsen och jag fick panik och sen så blev jag snäll.. Jaja, han får ge mig smisk. Dedär lät fel. Hm, haha i alla fall. Nu ska vi kolla på film! Fjorton suger om jag får min vilja igenom. Vilket jag oftast får. Hahaha, alltså gud va elak jag är!

Nu ska vi bygga en koja också! Haha. Bara för att vi är vi alltså. Bara för att vi är vi… 😉 Nu ska jag inte blogga mer ikväll för vi ska ha filmkväll och jag ska lägga all min uppmärksamhet på människan som är min. Myyys!

Vi hörs imorgon 🙂 PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!