En vanlig dag börjar lida emot kväll

Hej på er!

Nu är jag hemma ifrån skolan. Jag råkade gå av aaaningen för tidigt så jag fick gå en bra bit.. hehe. Men nu är jag hemma iallafall! Skolan idag var faktiskt kul! Först på historialektionen fattade vi typ allt på en gång så kunde vi bara sitta där i grupprummet och lata oss sen. På matten fattade jag och Emma typ allt så vi satt där körde superrace igenom alla talen. Sedan var det mental träning och det var bara skönt som en avslutning sedan blev det hemfärd! Märker att jag hänger med så sjukt mycket bättre på eftermiddagar då jag har fått sova ordentligt, så dom kanske inte är så dåliga ändå! Haha.

Och ett litet svar på en kommentar:
Nej, jag ska inte ta p-piller för att jag är gravid för som någon annan sa så skulle det vara lite sent för det nu 😉 Haha, jag ska ta dem för att jag INTE VILL bli gravid för det skulle ju inte vara så kul om detta blev en ”16 år och gravid-blogg”, eller vad säger ni? 😉

Nu ska jag kika runt här lite på datorn, hörees!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Är du oskuld? Svara gärna inte för att jag undrar om bara du e det utan för att jag undrar när dom flesta blir av med den.

    2009-09-01 20:34:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!