Hos älskling

Hej hej!

Nu sitter jag hemma hos Fredric och vi ska snart hem till mig där vi ska sova inatt 🙂 Underbara eftermiddagsdagar <3 haha. Det känns verkligen inte som att det är söndag idag pga att jag inte behöver lägga mig speciellt tidigt eller nåt men det behöver jag ju iförsig ändå för jag ska på ett möte ganska tidigt imorgonbitti iförsig. Jaja, ska hem snart så vi hörs då iallafall!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej. jag undrar hur du ändrade ditt bloggnamn från fannystaaf.blogg.se till fannystaaf.se,

  tacksam för svar (a)
  ha det!

  malin 2009-08-30 20:59:28 http://ausen.blogg.se/
  Svara
 • bästaste och finaste fanny staaf!
  älskar din blogg, din personlighet me like!:)
  från ditt strösta fan!

  2009-08-30 18:11:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!