Anna, Fredric & jag

Hello! 🙂

Nu är vi hemma. Vi kom självklart 20 minuter för sent till filmen.. haha. Men det gick bra ändå! Skriver om den senare. Efter filmen så gick vi till Karlberg och vi hann ha en jäkla diskussion som vanligt! Hehehe.. jag hade en lite bråkig dag idag kände jag. Iallafall, sedan satt älskling där och väntade med oss på pendeln ett tag och då fick Anna för sig att hon skulle agera ”kärleksfotograf” och hennes konstverk kan ni se här nedanför! Sedan på pendeln satt det två stupfulla tjejer i samma vagn som oss som satt och spydde och var helt borta. Jag fick panik och satt och sa ”usch va dåligt dom mår, usch va dåligt dom mår” och började må illa. Fy! Dom gick av redan i Solna, tack gud. Sedan kom det nån tatuerad snubbe och försöker få oss att köpa en cigarett som HAN skulle betala oss för att vi gjorde..? Jaja, vi sa nej iallafall och kom lättade fram till Norrviken 😉 Nu ska vi sätta på en film och käka godis!

Hörs sen? 🙂Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!