Min älskade Anna är in Estocolmo

Hej bloggen!

Nu sitter jag här med Annsipanns 🙂 Mötte henne i stan (aningen för sent) och direkt när jag såg henne så kändes allt så sjukt bra igen! Jag ville typ krama blodet ur henne… men jag lät bli! Haha. Iallafall, så vi började virra runt, jag köpte en tröja, och så kikade vi lite här och där. Sedan tog vi en fika på Espresso House och sedan gick vi och jag visade min skola och så åkte vi hem emot Norrviken 🙂 Supermysigt, känns så jobbigt att vi inte bor nära varann längre… :/ Men men, hon kommer alltid att vara min bästa vän iallafall!


Älskling 🙂


Grrrrr


Underbara människa, jag finns inte utan dig!


Chailatte…….. haha <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!