Arg bror

Godmorgon!

Jag har en jäääkligt förbannad lillebror som ligger här i soffan bredvid mig och är helt galen. Han kastar sönder grejer (helst på mig) skriker som van och försöker kasta min systemkamera i golvet så jag tror att jag ska göra dehär snabbt. Jag har iallafall vaknat nu. Emelie och alla har åkt och om 2 timmar ska jag vara inne i stan och möta upp min Anna! Gud va jag saknat henne. Men nu ska jag upp och göra mig iordning och se hur fort det går och om jag ska göra nåt annat också.. får se! Hade tänkt skriva att jag skulle skriva massvis av inlägg eftersom att jag inte kommer kunna skriva så jätte mycket idag men det går ju inte med min bror nu då.. tyvärr

Jaja, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • varför var han sur ?:P 🙂

    2009-08-29 19:44:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!