Finns det något som heter "bad faceday"?

Godmorgon!

Finns det något som heter "bad faceday"? Ja, isånnafall har jag iallafall en sån idag! Men jag är glad ändå! Ska bara käka upp min frukost nu och sedan ska jag åka till skolan. Efter ska jag luncha med Frida och sen åker jag nog hem ett tag innan jag ska träffa älskling en stund eftersom att jag tyr inte kommer träffa honom alls i helgen 🙁

Ja juste, jag har glömt att berätta om min helg! Ikväll kommer min käre vän Emelie! Jag har inte träffat henne på över ett år så det ska bli sjukt kul 🙂 Och vem kommer imorgon då…? MIN ÄLSKADE BÄSTA VÄN ANNA BERGGREN! Vi har inte träffats på över en månad och jag svär på att jag kommer krama sönder henne! Herregud vad jag saknat henne.

Men nej nu lär jag och mitt mindre vackra ansikte för dagen sätta fart! Haha 🙂
Ha en bra dag!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!