Godmorgon torsdagsmänniskor

Godmorgon snyggingar!

Idag vaknade jag i tid, i ren panik! Min dörr till vinden stod vidöppen och det stänger jag ju alltid innan jag somnar så jag fick för mig att nån hade vart inne för att väcka mig och jag inte hade vaknat! Då flög jag upp och insåg att den bara inte vart stängd ordentligt och glidit upp. Och så hade jag fätt ett långt och världens gulligaste sms ifrån Fredric så jag satt och läste det om och om igen och sedan så var jag vaken och satte fart! Haha. Fast jag hade tänkt vara i god tid idag så jag ska väl skynda nu… 🙂 Ska träffa Julia och ta en fika med henne runt 4 så jag vet inte om jag kommer hem där emellan.. det är ju ändå 3,5 timmar efter att jag slutar men det beror helt på lunch och så 🙂 men men, vi hörs iallafall!
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!