Chailatte

Hej hej!

Jag är så jäkla glad! Min familj undar vad det är för fel på mig alltså.. haha. Igår sprang jag runt och skrek rösten av mig, grät och röt åt alla att dra åt helvete och idag skuttar jag runt, sjunger högt och ropar att jag älskar att leva..? Haha. Men jag är bara så sjukt lycklig just nu. Haft en helt perfekt dag!

Började ju med skolan som gick fruktansvärt fort, och sedan lunch med massa supermysiga tjejer! Sedan åkte jag hem en snabbis och lämnade mina grejer och sånt och sedan åkte jag in till Odenplan (jag klarade mig helt själv) och mötte upp Julia och satt och fikade med henne på Espresso House i timmar! Gud vad jag tycker om den tjejen! Och i slutet kom min älskade Fredric och satt med oss också. Underbart! Sedan gick vi hem till Fredric och vi låg och bara myste! Jisses vad kär jag är i den killen…

Kom på nu att jag glömde kolla hans block! Jag har nämligen bestämmt mig för att få Fredric att lyckas riktigt jäkla bra med skolan nu de tre sista åren så ja, han har ju gått till skolan varje dag! Bra början! Så var jag med honom när han hade hål i veckan och la märke till att han inte hade någon väska med sig till skolan och han förklarade att han bara kunde ha pennan i fickan. Inga block?! Nej det tyckte han att han inte behövde, så jag tog saken i egna händer och gick iväg och köpte block, både linjerat och rutat, och la i handen på honom. Så nu checkar jag att han använder det, vilket han gör mycket duktigt! Muhaha (:

Nej nu måste jag faktiskt lägga mig men här kommer bilder från idag. Och tack Julia och Fredric för eftermiddagen/kvällen. Ni är bäst!


Julia! 🙂


Älskling!


Mindre nice bild men Julia är supersöt och jag känner för att bjuda på mig själv!


🙂


Jag släpper dig aldrig. <3


Jag och Julia vi kan vi!
Chailatte <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • sjukt söt bild på dig och Fredric 🙂 <3

    2009-08-28 06:53:35
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!