Min dåliga bloggning ska det bli skärpning med

Jag är ledsen för den fruktansvärda bloggningen som vanligt. Känns som att jag skriver det varje dag men jag ska verkligen ta tag i det nu! Designen ska fixas så att den blir mer "Fannyig" och så ska jag försöka få tid lite mer utspritt så att inte alla inlägg för en dag kommer på tex kvällen. Och så ska det tas fler bilder och det ska min personliga bloggassistent/sötnos/pojkvän hjälpa mig med! På tal om honom tänker jag gå upp och ringa honom nu..

Men anladningen till attbloggningen försvann nu på kvällen var att min pappa lyckades klippa av nån sladd så strömmen gick i JUST den hörnan där min dator och internet står. Lagom kul men jag antar att det håller som ursäkt.

Vi hörs imorgon bitti! Kysssss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!