Café W

Hello

Nu slutade jag för nästan tre timmar sen! Direkt efter skolan gick jag iväg och åt med Frida och Saya på café W. Efter ett tag kom Elina, Emma och Elinas kompis också och satte sig med oss och vi satt där i två timmar innan Fredric kom och hämtade upp mig för att gå hem till honom och nu sitter jag här vid hans dator! Vi ska snart mysa ner oss i sängen och kika på film i skitvädret, supermysigt och precis vad jag längtat efter hela dagen. "Män som hatar kvinnor" ska vi se. Jag har ju sett den förut men det har inte Fredric så!

Vi hörs senare, ska ju hem på "städdag" sen.. haha, kul?


Mumsi!


Sayas mat och händer! Haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!