Wow, blivit gråhårig Fanny?!

Godmorgon!

Sådärja, nu har jag börjat försova mig igen. Vanliga rutiner! Nej herregud, måste verkligen lägga mig tidigare… Så ja, nu har jag lite bråttom. Idag blir det en lång dag, kommer nog inte hem förän ikväll. Slutar 12, och då ska jag äta och sedan åka till Odenplan och möta upp Julia för lite shopping, sedan har jag en extralektion en timme halv 4 till halv 5 som ersätter idrotten vi missar på fredag och sedan ska jag nog börja styra stegen hemåt…! Alltså dålig bloggdag först men jag ska faktiskt försöka mobilblogga lite under dagen nu när jag såg igår att det funkade igen 🙂

Nej gud nu har jag vart snabb. Vaknade för en halvtimme sen och på den tiden har jag hunnit klä på mig, sminka mig och äta frukost. Dock är mitt hår vitt av torrshampoo just nu och det ska sättas upp i toffs, mer smink ska på runt ögonen (se: eyeliner) och tänderna ska borstas! Ska försöka hinna med en tidigare pendel idag så det blir väl dags att sätta fart nu då!

Men som sagt, jag ska mobilblogga 🙂 Då hörs vi då sötnosar!
Wow, blivit gråhårig Fanny?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!